Trysil

Fra og med oktober 1996 ble det inngått åremålsavtale om leie av hytte i Trysil som vil stå til medlemmenes disposisjon.

Fra Oslo(via Elverum) er det ca. 21 mil opp til hytta. Med bil bruker du litt i underkant av 3 timer. Det er flere daglige avganger med buss til og fra Trysil.

Hytten ligger på vestsiden av Trysilelva, ca 500 meter nord for Nybergsundkrysset. Etter å ha passert dette krysset, holder du utkikk etter en transformator der du skal svinge ned til høyre. Kjør ca. 150 m – forbi et gårdstun – og to nye hytter ligger ca. 100 m fra tunet. Den første av disse har Flyarbeidernes Forening leid. Hytta er oppført i 1993, er ca. 60 kvm og består av 2 soverom med til sammen 7 sengeplasser. Det er bad med dusjkabinett og varmekabler i gulv. Hytta har åpen kjøkkenløsning med komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn. I stua finner du hjørnesofa, spisestue, peis, radio og TV. Fra stua er det utgang til overbygget veranda. Du vil ellers finne motorvarmeuttak og isolert bod med fryser og tørkemuligheter.

Fra hytten og ned til elva er det ca. 150 m, og her er det muligheter for både bading og fisking. Flyarbeidernes båt ligger ved elva for de som lar seg friste av en båttur.

På gården, som eies av Berit og Geir Nysæther er det etter avtale, muligheter for selvplukk av ferske frokostegg og poteter (høst) til hyttebruk.

Det er også muligheter for riding(ikke om vinteren) og småviltjakt på eiendommen.

For mer informasjon om hytten og området rundt kan du trykke på denne linken informasjonsfolder eller http://www.trysil.com.

Vedlegg:
Fil Beskrivelse Filst�rrelse
Last ned denne filen (Trysilhytta.pdf)Trysilhytta   538 Kb

Booking Trysil

Se kalenderen under for ledige dager og bestill på telefon 64816819 eller epost sas.verkstedklubb@sas.no